UTIL, COMOD SI PERFECT IN CASA TA

068006129
Despre Noi

Despre Noi

      Istoria companiei Societatea Comercială “Arta Mobilei & COM” SRL îşi are originea în anul 2001 începînd cu producerea artizanatului( prelucrarea artisitică a lemnului). Compania noastră produce mobilă întrunind mai mult de 10 de ani de experienţă de livrări directe şi de contacte personale cu clienţii. Suntem o echipă de profesioniști tineri, dinamici, care plasează în centrul atenției clientul, cu necesitățile și dorințele sale. Noi întotdeauna ne deosebim de alți producători de mobilier prin dotarea tehnică avansată și nivelul înalt de calificare a muncitorilor. Utilizarea echipamentelor specializate permite garantarea  şi punerea în aplicare a comenzilor cele mai complexe în termenii ceruţi de clienţi. Participarea la cele mai importante expoziţii naţionale de profil ne oferă posibilitatea de a alege furnizorii cei mai siguri şi de a fi în pas cu cele mai noi tendinţe în industria mondială a mobilei. Iată de ce cei care au cumpărat mobila noastră ştiu ce este calitatea autentică nu din auzite, ci din propria experienţă. Mobila noastră se realizează cu utilizarea celor mai performante utilaje achiziţionate din Germania(Holzkraft), Italia(SCM), Polonia(REMA) şi Bulgaria(NIKMANN). La fabricarea mobilei se folosesc materiale moderne ecologic pure: lemn(cireş, stejar, frasin, tei şi pin), materiale lemnoase realizate la cei mai renumiţi  producători EGEER, CRONOSPAN, materiale de finisare de la ICA şi accesorii pentru mobilier create de HETTICH, ARISTO, BLUM, HAFELE. Prin mobila noastră oferim utilitate şi comoditate maximă pentru ca clienţii nostril să locuiască într-o casă perfectă.

         Misiunea noastră este să fim concentraţi pe necesităţile tale, şi anume: să oferim utilitatea mobilei pentru a te simţi comod în oficiul sau casa perfectă a ta, străduindu-ne să atingem perfecţiunea în relaţiile de muncă în colectiv şi a ridica nivelul de trai al societăţii în care activăm. Obiectivul nostru este să fim recunoscuţi ca lideri în producerea mobilei pe care o oferim clienţilor noştrI.

Valorile noastre 

                                    –     Noi suntem alături întotdeauna de clienţi!                                              –  Suntem profesionişti în realizarea comenzilor!

                                    ​-      Suntem orientaţi spre performanţe!                                                       –  Suntem accesibili şi oferim soluţii la orice capriciu!

Simte-te cu ARTA MOBILEI

UTIL, COMOD şi PERFECT în CASA TA

Связаться с нами